Camping Gesten

Oplevelser i nærheden

Oplevelser og aktiviteter i området

Camping Gesten ligger i syddanmark, tæt på Vejen omgivet af en masse skønne og sjoveaktiviteter og oplevelser for hele familien – altsammen indenfor kort afstand.

Gesten (2km)

En lille dejlig by med indkøbsmuligheder ved den lokale købmand. Gesten byder også på spændende vandreture og lokalliv.

Vejen (14km)

Vejen er en mellem stor by, med masser af indkøbsmuligheder og en hyggelig gågade. Vejen byder også på svømmehal og idrætscenter.

Kolding (20km)

Kolding er både noget for jer der er på ferie med børn, for jer, der vil have en ferie fyldt med kulturelle oplevelser og for de af jer, der vil have fysisk udfoldelse.

Legoland (30km)

Danmarks mest kendte og elskede forlystelsespark blandt børnefamilier og børn i alle aldre. Her er masser af action, fart og sjov.

Lego House (30km)

LEGO House er verdens bedste legeaftale for hele familien! Her er oplevelser for LEGO fans i alle aldre og 25 mio. LEGO klodser at lege med.

Givskud Zoo (38km)

Kom tæt på de vilde dyr i zoo og på safariturer og mød fortidens giganter i dinosaurparken. Tag en vildt god dag, hvor I oplever dyr med naturlig adfærd.

Fiskeri- og Søfartsmuseet (57km)

I Esbjerg er Danmarks museum for relationerne mellem landet og vandet. Vi er optaget af menneskers forhold til havet.

Ribe Domkirke (42km)

Ribe Domkirke blev bygget på en lille bakke hævet over resten af byen. Byggeriet tog omkring 100 år og stod færdigt ca. 1250 og er er Danmarks ældste domkirke.

Glad Zoo (26km)

Glad Zoo, ligger i naturskønne omgivelser ved Lintrup, har mere end 80 forskellige arter. Du finder dyr med fjer, skæl, pigge eller pels.